Het Advertentieblad Reimerswaal

 

Drukkerij Van Velzen B.V. is uitgever van het Advertentieblad Reimerswaal. Met een advertentie in dit informatieve huis-aan-huisblad brengt u als bedrijf uw producten en diensten onder de aandacht bij een groot publiek in de regio. Maar ook particulieren kunnen gebruik maken van dit medium. Plaats uw familieberichten op de speciale familiepagina of op de 1-kolompagina waar u ook kleine advertenties kunt plaatsen voor als u iets te koop hebt, of te huur of iets zoekt.

Verschijning en verspreidingsgebied
Het advertentieblad valt elke woensdag op de deurmat bij 8.900 gezinnen in de gemeente Reimerswaal, bestaande uit de volgende kernen: Krabbendijke, Rilland-Bath, Waarde, Oostdijk, Gawege, Kruiningen, Yerseke en Hansweert.

Het Advertentieblad Reimerswaal biedt volop informatie van lokale ondernemers, overheden en hulpdiensten. Ook informeert het blad over niet zakelijke activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de regio.

Doorplaatsing in andere kranten
Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor doorplaatsingen van uw advertenties in vergelijkbare bladen buiten de regio, zoals: PZC, RD, Bevelander, Scheldepost, Eendrachtbode, alle Bodes in Brabant en Zeeland enz. Bij doorplaatsing dienen de advertenties uiterlijk vrijdag om 12.00 uur in ons bezit te zijn. Neem hierover vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dit medium biedt ook voor u als ondernemer, maar ook als particulier, uitgebreide mogelijkheden voor een breed maatschappelijk terrein.

Advertentieblad Reimerswaal
Verschijnt wekelijks op woensdag
Bezorging: uiterlijk woensdag 24.00 uur
Kopij binnen: uiterlijk maandag 12.00 uur voorafgaand aan de verschijningsdatum, bij voorkeur donderdag of vrijdag binnen.

Wenst u een zetproef van de advertenties/ publicaties? Dan dient de kopij uiterlijk voor donderdag 17.00 uur binnen te zijn.

U kunt advertenties/publicaties opgeven via het aanleverformulier, e-mail, fax of telefoon.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutief opgegeven advertenties of andere publicaties.

Drukkerij Van Velzen B.V.
Postbus 4
4413 ZG Krabbendijke
Tel. 0113 - 50 14 02
Fax 0113 - 50 24 88
E-mail: info@velzenbv.nl